24 Νοεμβρίου 2010

Ρεκόρ η Lady Gaga στο YouTube


Έχει ξεπεράσει το 1,5 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube για το σύνολο των βιντεοκλίπ που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, νούμερο που εύκολα θα συνεχίσει να αυξάνει.

Είναι η πρώτη  καλλιτέχνης στην ιστορία της pop μουσικής που σπάει το ρεκόρ αυτό. Πρόκειται για τη Lady Gaga η οποία κυκλοφόρησε το πρώτο single από το νέο της άλμπουμ «Born This Way» με τίτλο «Dance In The Dark».

Ζητούν παράταση για τους ημιυπαίθριους, το υπουργείο το σκέφτεται




Παράταση στην προθεσμία υποβολής δηλώσεων για την «τακτοποίηση» των παρανομιών σε ημιυπαίθριους, πιλοτές, υπόγεια, σοφίτες κ.λπ., που λήγει στο τέλος Δεκεμβρίου, ζητά ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Χρήστος Σπίρτζης.
Εως τώρα έχουν δηλωθεί 216.615 παράνομοι χώροι, που αφορούν κτήρια κυρίως στην Αττική, με την ημερήσια προσέλευση τις πολεοδομίες να ξεπερνά τις 4.500, όταν τον Σεπτέμβριο ήταν περίπου 1.800 την ημέρα. Να σημειωθεί ότι το πρώτο διάστημα (21/5 έως 9/6/2010) είχαν υποβληθεί συνολικά μόλις 3.515 αιτήσεις.

Study: 4 Things You Must Do To Build Your Brand on Facebook




Are you managing your company’s Facebook page and want to figure out more secrets to growing your audience? Digital agencyBeyond recently analyzed more than 14,000 posts on the corporate Facebook fan pages of the world’s 100 most valuable brands to come up with one definitive strategy.Here’s what they’re calling “The Facebook Four”; important guidelines for branded companies looking to develop (or iron out) a winning social media plan.
Here are their top four tips, from Beyond’s press release

Στα πρόθυρα πολέμου Βόρεια και Νότια Κορέα



Η κορεατική χερσόνησος οδηγείται στο χείλος του πολέμου εξαιτίας των ενεργειών της Νοτίου Κορέας, προειδοποίησε η Πιονγιάνγκ, σύμφωνα με το βορειοκορεατικό πρακτορείο KCNA.

23 Νοεμβρίου 2010

Pocket God— Is Coming to Facebook




Have your fingertips ever felt the power of summoning a hurricane upon the helpless villagers of a small island?

Battered Girl Exposes Her Boyfriend On Facebook

This 19-year-old first pressed charges against her (ex) boyfriend and then uploaded pictures of her bruises to her profile. The idea, she says, is not only to expose him to all their friends, but to also encourage other girls undergoing abuse to stand up for themselves.

22 Νοεμβρίου 2010

Έρχεται το Gran Turismo 5 με... πατημένο το γκάζι




Μετά από πολύ καιρό, τουλάχιστον για εμάς τους gamers, το τιμόνι καλωδιώνεται και πάλι στην κονσόλα, τα ηχεία "βαράνε" δυνατά με γρυλίσματα μηχανών με αριθμό ίππων μεγαλύτερο από τους Στάβλους του Αυγεία και η... πόρωση αρχίζει.

PlayStation κινητό από την Sony Ericsson;




 Η πειστική άρνηση είναι το modus operandi, ή αλλιώς η στρατηγική της Sony, όταν προσπαθούν να την πιέσουν για αποκαλύψεις επί του αναμενόμενου και άκρως μυστήριου PlayStation Phone.

21 Νοεμβρίου 2010

Μετέφεραν «αυγά» κοκαΐνης μέσα στο... στομάχι τους!



Κυλινδρικές μικροσυσκευασίες -γνωστές και ως «αυγά»- με κοκαΐνη είχαν καταπιεί ένας άνδρας και μία γυναίκα από τη Ρουμανία, 23 και 20 ετών, αντίστοιχα, προκειμένου να την εισάγουν στη χώρα μας από τη Λατινική Αμερική.

20 Νοεμβρίου 2010

Μετά τη Βολιβία, όλοι... Βραζιλία!



«Περισσότερες από 2.500.000 νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στη διάρκεια όλου του τρέχοντος έτους, στη Βραζιλία», γεγονός ενδεικτικό του αναπτυξιακού κύκλου που διαγράφει η οικονομία της μεγάλης αυτής λατινοαμερικανικής χώρας, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εργασίας, στην Μπραζίλια.

Facebook Contest: Win a 2-year Lease on a Ford Mustang



Just in time for the LA auto show, Ford has announced a new contest today on Facebook.

The request? Submit your idea for the best name describing the Ford Mustang V6 Performance Package (the package includes features like 19-inch wheels and upgrades to the breaking system).
The prize? A two-year lease on the new 2012 Ford Mustang complete with the performance package bearing the name you selected.

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ - ΠΑΚΙΣΤΑΝ Στέλνουν άρματα μάχης


Σε αποστολή αρμάτων μάχης προχωρούν οι ΗΠΑ, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης του πολέμου στο Αφγανιστάν, παρά τις δηλώσεις περί δήθεν αποχώρησης,

Μνήμες… Χιλής ξύπνησαν στη Νέα Ζηλανδία


Ισχυρή έκρηξη στο μεγαλύτερο ανθρακωρυχείο της Νέας Ζηλανδίας είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στο εσωτερικό του 27 ανθρακωρύχοι, η τύχη των οποίων παραμένει άγνωστη. Πολλές ώρες μετά το δυστύχημα, έφτασαν περπατώντας έως την επιφάνεια πέντε, ελαφρά τραυματισμένοι, εργάτες, από τους οποίους οι αρμόδιοι προσπαθούν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη.

Condom Bagpipe --Μουσική με προφυλακτικό!



19 Νοεμβρίου 2010

Έρευνα : Το Facebook επιδεινώνει το άσθμα!




«Το Facebook και τα κοινωνικά δίκτυα γενικότερα μπορεί να αποτελούν μια νέα πηγή ψυχολογικού στρες, αντιπροσωπεύοντας ένα παράγοντα που πυροδοτεί την επιδείνωση της κατάστασης καταθλιπτικών ασθματικών ατόμων», όπως υποστηρίζουν Ιταλοί γιατροί .

CERN «Σύλληψη» ατόμων αντιύλης για πρώτη φορά


Πώς μπορεί κανείς να μελετήσει κάτι που εξαϋλώνεται ακαριαία όταν τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε δοχείο; Χρησιμοποιώντας μια ειδική μαγνητική παγίδα, απαντούν ερευνητές του CERN. Κατάφεραν έτσι να συλλάβουν μερικά άτομα αντιυδρογόνου, ενός πολύτιμου υλικού που προσφέρει στοιχεία για τις θεμελιώδεις αρχές του Σύμπαντος.

Hong Kong diagnoses first human bird flu case in 7 years


The first human case of bird flu in seven years has been diagnosed in Hong Kong, health officials said Thursday, urging the public to take precautions.
A 59-year-old woman was hospitalized in serious condition after a trip to mainland China, the Hong Kong Department of Health said.

Ιρλανδία: Θέμα ημερών η βοήθεια

Προ των θυρών της Ιρλανδίας βρίσκεται η βοήθεια Ε.Ε. και ΔΝΤ, με τους κυβερνώντες στο Δουβλίνο να προσπαθούν να προλειάνουν το έδαφος αποδοχής της

FIFA: "Πέλεκυς" στους διεφθαρμένους παράγοντες!



Στέρηση δικαιώματος ψήφου στη διαδικασία επιλογής της διοργανώτριας του "Μουντιάλ 2018" και του "Μουντιάλ 2022" επέβαλε η FIFA στους Άμος Αντάμου και Ρέιναλντ Τεμάρι. Τα δύο μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της παγκόσμιας ομοσπονδίας είχαν κατηγορηθεί για χρηματισμό, όταν Βρετανοί δημοσιογράφοι που παρίσταναν τους Αμερικανούς έκαναν μαζί τους υποτιθέμενη συμφωνία για να στηριχθεί η υποψηφιότητα των ΗΠΑ.

Το MySpace στέλνει friend request στο Facebook



 Στόχος να προσελκύσει περισσότερους χρήστες
Η πτώση στις επισκέψεις για το κοινωνικό δίκτυο MySpace και αναγνωρίζοντας ουσιαστικά την πρωτοκαθεδρία του ανταγωνιστή του, αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετική στρατηγική, αυτή της συνεργασίας, με στόχο να διατηρήσει τους "φίλους" του και να κερδίσει νέους.

Τσιουάουα αστυνομικός βοηθός στην Ιαπωνία!


 
Το μέγεθος δεν μετράει !
Όταν σκέφτεσαι αστυνομικό σκύλο πάντα σου έρχεται στο μυαλό ένα λυκόσκυλο..ή ντόπερμαν!
Αμ δε!

Πογκρόμ κατά εργαζομένων ΔΕΚΟ και απολύσεις συμβασιούχων στο Δημόσιο

Την ίδια ώρα, όμως, συνεχίζονται τα “δώρα” της κυβέρνησης στους κατέχοντες και χαρακτηριστική είναι η μείωση του συντελεστή φορολόγησης των αδιανέμητων κερδών των επιχειρήσεων από το 24% στο 20% ή η μείωση του συντελεστή ΦΠΑ στα ξενοδοχεία από το 13% στο 6,5%.
Η κυριότερη φορολογική επιδρομή που θα εξαπολυθεί το 2011 συνίσταται αφενός στην αύξηση του μεσαίου συντελεστή από το 11% στο 13% (με την παράλληλη μείωση του συντελεστή ΦΠΑ στα ξενοδοχεία και φάρμακα από το 13% στο 6,5%) και αφετέρου με την εξίσωση του ειδικού φόρου του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης. Ο ειδικός φόρος στα καύσιμα θα ξεκινήσει από το β’ μισό του 2011 και το επίδομα θα δοθεί σε δόσεις (εκ των οποίων η πρώτη, ύψους 200 εκατ. ευρώ, εντός του 2011).

Δικάζονται με βάση τον κουκουλονόμο οι συλληφθέντες της πορείας του Πολυτεχνείου

Με βάση τις επιβαρυντικές διατάξεις του διαβόητου κουκουλονόμου -τον οποίο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει υποσχεθεί ότι θα καταργήσει- επρόκειτο να οδηγηθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών τα 23 άτομα που συνελήφθησαν μετά τη χθεσινή μεγάλη πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ουδέν σχόλιον!!!





18 Νοεμβρίου 2010

Έστειλε 7.000 e-mail για έναν κεραυνοβόλο έρωτα

Μπορεί τις περισσότερες φορές να λέμε ότι ο επιμένων νικά, αλλά σε αυτή την περίπτωση, παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε ένας νεαρός υπάλληλος του αυστραλιανού υπουργείου Μετανάστευσης στην Καμπέρα, η επιμονή δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.Η σύντομη γνωριμία που είχε ο Στηβ Τάκερ με τη συγκάτοικο συναδέλφου του σε ένα πάρτι υπήρξε αρκετή ώστε ο νεαρός να κινήσει... γη και ουρανό για να τη συναντήσει ξανά.

Σύνταξη στα 58; Όλοι Βολιβία!!!

Ο Έβο Μοράλες βάζει …τα δικά του όρια

Η κυβέρνηση της Βολιβίας συμφώνησε την Πέμπτη στις διατάξεις νομοσχεδίου για την εθνικοποίηση του συνταξιοδοτικού συστήματος και τη μείωση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 58 έτη, έπειτα από διαπραγματεύσεις τεσσάρων ετών με τους συνδικαλιστές.

Τιμή ρεκόρ για ροζ διαμάντι σε δημοπρασία

Κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ τιμής πώλησης ένα σπανιότατο τριανταφυλλί διαμάντι, το οποίο δημοπρατήθηκε την Τρίτη στη Γενεύη από τον οίκο Sothebys. Τυχερός αγοραστής του είναι ο κοσμηματοπώλης Λόρενς Γκραφ, που κατέβαλε 46,158 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει το σπάνιο διαμάντι, βάρους 24,78 καρατίων και με έντονο ρόδινο χρώμα.

Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου (Μέρος 1ο)




Το 1ο Μέρος ξεκινά με τον Χάρι, τον Ρον και την Ερμιόνη να εξορμούν για την επικίνδυνη αποστολή της ανίχνευσης και καταστροφής του μυστικού αθανασίας του Βόλντεμορτ – των Πεμπτουσιωτών. Χωρίς την καθοδήγηση των καθηγητών τους ή την προστασία του Καθηγητή Ντάμπλντορ, για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να στηριχτούν ο ένας στον άλλο.

Και μη χειρότερα!!!! Ακριβαίνουν ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, τρόφιμα, πετρέλαιο θέρμανσης

Ακριβαίνουν ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, τρόφιμα, πετρέλαιο θέρμανσης.

Την αύξηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ από το 11% στο 13% και του πολύ χαμηλού από το 5,5% στο 6,5% προβλέπει ο κρατικός προϋπολογισμός του 2011 που κατατέθηκε στη Βουλή από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Εξισώνεται ο ειδικός φόρος στο πετρέλαιο κίνησης με το πετρέλαιο θέρμανσης, κάτι που σημαίνει ότι ένα λίτρο πετρέλαιο θέρμανσης θα κοστίζει περίπου 1,3 ευρώ αντί για περίπου 70 λεπτά που στοιχίζει σήμερα. Μειώνεται από το 11% σήμερα, στο 6,5% ο ΦΠΑ για τα φάρμακα και τα ξενοδοχεία, ενώ θεσπίζεται επίδομα θέρμανσης 400 εκατ. ευρώ. Μπαίνει «ψαλίδι» στις συμβάσεις ορισμένου χρόνου στο Δημόσιο, με στόχο την εξοικονόμηση 100 εκατ. ευρώ. Συνολικά, τα πρόσθετα μέτρα που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός διαμορφώνονται στα 14 δισ. ευρώ.

Nέο κινητό της Samsung με οθόνη Super AMOLED 2



Στο Internet εμφανίστηκαν οι πρώτες πληροφορίες για ένα νέο Android smartphone της Samsung εξοπλισμένο με οθόνη Super AMOLED 2. Συγκεκριμένα το δημοφιλές engadget δημοσίευσε μυστικά slides του power point για το νέο κινητό, τα οποία φαίνεται να προέρχονται από την ίδια την εταιρεία.

Ένα τραπέζι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα

 
Ιδού άλλο ένα gadget από την Ιαπωνία που προσφέρει περιττές πολυτέλειες. Το τραπέζι που βλέπετε έχει ως αποστολή να σας απαλλάξει από το δριμύ ψύχος του χειμώνα, τουλάχιστον την ώρα που τρώτε.

The 10 Most Unsafe Facebook Pages


Spammers have been increasing their momentum on Facebook, but a new pair of rankings that SafeToBe.Me debuted today show that the problem may have critical mass. Many of the most popular applications on the social network have the highest risk of spam and other dangers like phishing and forced file downloads.

Stuxnet virus could target many industries


 

A malicious computer attack that appears to target Iran's nuclear plants can be modified to wreak havoc on industrial control systems around the world, and represents the most dire cyberthreat known to industry, government officials and experts said Wednesday.

16 Νοεμβρίου 2010

Όταν το Facebook συνάντησε το Skype!

Ακούγεται κάπως σαν «το ζευγάρι της χρονιάς», όμως δεν πρόκειται για love, αλλά για business story. Η τεχνολογική αυτή σχέση, εκτός από «πιασάρικη», θα είναι και πραγματικά χρήσιμη, καθώς στη νέα, βελτιωμένη έκδοση 5.0 του Skype, τα οφέλη για τους χρήστες θα είναι πολλαπλά. Το καινούργιο αυτό τεχνολογικό «φρούτο» βρίσκεται ακόμα στα (beta) σκαριά και αναμένεται να εμφανιστεί στον ιστό μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Λιγότερο αλάτι µικρός, πιο υγιής µεγάλος

Λιγότερο αλάτι στο φαγητό των εφήβων σηµαίνει καλή υγεία στην ενήλικη ζωή τους, σύµφωνα µε πρόσφατη µελέτη αµερικανών επιστηµόνων. Οι ερευνητές ανακάλυψαν πως αν οι έφηβοι ελάττωναν το αλάτι στην καθηµερινή διατροφή τους κατά 3 γραµµάρια, θα µείωναν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσηµάτων ως ενήλικοι και ειδικότερα τον κίνδυνο εγκεφαλικού. Και αυτό διότι οι συγκεκριµένες ασθένειες συνδέονται άµεσα µε την υπέρταση, τα ποσοστά της οποίας είναι δυνατό να µειωθούν κατά 30% - 43%.

Σπιναλόγκα το Νησί της Σιωπής


Και ενώ η τηλεοπτική σειρά «To Νησί» έστρεψε την προσοχή του κοινού στην ξεχασμένη ιστορία της Σπιναλόγκας και των χανσενικών ασθενών, μια ταινία – ντοκουμέντο θα προβάλλεται ψηφιακά αποκατεστημένη από τις 11 Νοεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Turkish Airlines fly Safe!!!!




http://endiaferonta.com

"Σαλάμ αλέκουμ" Αθηνα !!!!



Ουδέν σχόλιον


Κυκλοφόρησε το Hold My Hand του Michael Jackson


 

 Κυκλοφόρησε σήμερα το νέο τραγούδι του Michael Jackson, Πρόκειται για το κομμάτι Hold my hand που είναι ντουέτο με τον Akon.

Mariah Carey is 'extra superstitious' about her pregnancy



The 41-year-old singer ' who recently put an end to months of speculation by announcing she was expecting her first child with husband Nick Cannon ' was "overly cautious" about revealing her happy news to the world after suffering a miscarriage at the end of 2008.

15 Νοεμβρίου 2010

The Story of a man through Facebook interface

The Story of a man through Facebook interface


Ανταγωνιστική εφαρμογή email κατά της Google σχεδιάζει η εταιρία του Facebook


Νέο σύστημα ανταλλαγής ηλεκτρονικών μηνυμάτων, που θεωρείται ανταγωνιστικό του δημοφιλούς Gmail της Google και άλλων προγραμμάτων email, ετοιμάζεται να παρουσιάσει η εταιρία του Facebook.

Ψάρεψε ακέφαλο πτώμα..

Σοκ υπέστη ένας ψαράς στην Κέρκυρα σήμερα το πρωί όταν ξεκίνησε να μαζέψει το παραγάδι του.Μαζί με αυτό ανέβασε...πάνω ένα ακέφαλο πτώμα άνδρα, σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης. Το περιστατικό συνέβη στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της βραχονησίδας Διάπλου στην Κέρκυρα.
Στο σημείο έσπευσε πλωτό περιπολικό του Λιμενικού το οποίο ανέσυρε το πτώμα στο λιμάνι στις 11.30.

Study: Facebook increases face-to-face socializing




Do you ever worry about your preference to message a friend over Facebook then talk to them in person? Do you write on your roomate’s Facebook wall instead of wandering across the hall to talk to them? If this sounds like you don’t worry — these are all perfectly social behaviors according to a new Australian study.

High-rise fire kills 8, injures 90 in Shanghai!





A fire engulfed a high-rise apartment building in China's business center of Shanghai on Monday, killing at least eight people and injuring more than 90.
The city government said in a statement that the 28-storey building was being renovated when it caught fire at about 2 p.m. (0600 GMT). It did not give a cause for the fire.

Ταινία για τους μεταλλωρύχους της Χιλής θέλει να γυρίσει ο Μπραντ Πιτ






Η εταιρεία παραγωγής του ηθοποιού Μπραντ Πιτ θέλει να γυρίσει μία ταινία με θέμα τη διάσωση των 33 Χιλιανών μεταλλωρύχων, που πέρασαν περισσότερους από δύο μήνες 700 μέτρα κάτω από τη γη, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος των διασωθέντων, πολλοί εκ των οποίων αναμένεται να υποδυθούν στην ταινία τον εαυτό τους.

14 Νοεμβρίου 2010

Αϊτή ο φόρος νεκρών έφτασε τους 900


Ο αριθμός των νεκρών από την επιδημία χολέρας στην Αϊτή, έχει αγγίξει περισσότερους από 900 και η ασθένεια είναι παρούσα σε έξι από τις 10 επαρχίες,σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας

Παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την αποχή

Χρησιμοποιώντας ασυνήθιστα σκληρή γλώσσα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας αναφέρθηκε στους πολίτες που δεν προσέρχονται στα...εκλογικά τμήματα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα

13 Νοεμβρίου 2010

The Story of a man through Facebook interface. Η ιστορία ενός ανθρώπου μέσω Facebook.

www.youtube.com/watch?v=F2n8Ma7y4-I&feature=player_embedded


The Story of a man through Facebook interface









Νυφούλα η Τζούλια Αλεξανδράτου. (www.news247.gr)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η Τζούλια Αλεξανδράτου καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Μάνα πουλούσε το παιδί της για να αγοράσει αυτοκίνητο! (www.star.gr)

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια μάνα θέλησε να πουλήσει το μωρό της για να αγοράσει ένα  αυτοκίνητο, ενώ η γιαγιά του παιδιού έκανε τις διαπραγματεύσεις με τους αγοραστές.
 Σύμφωνα με τις αρχές η γιαγιά του μόλις δύο μηνών αγοριού, ζήτησε αρχικά 75.000 δολάρια αλλά όταν ο …αγοραστής της είπε ότι δεν είχε τόσα χρήματα και δεν μπορούσε να πάρει δάνειο από την τράπεζα, εκείνη  έριξε την τιμή στα 30.000 δολάρια. 
 Η 22χρονη μητέρα θα έπαιρνε ποσοστό από την πώληση 9.000 δολάρια. «Η Φλέμινγκ(η μητέρα),  σχεδίαζε να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο με τα χρήματα », είπε η εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Φλόριντας.
 Η μητέρα όπως και η  45χρονη γιαγιά μαζί με τον 42χρονο σύντροφό της συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη πώληση παιδιού, ενώ το αγοράκι βρίσκεται στα χέρια των κοινωνικών υπηρεσιών.


El Ponchis Εκτελεστής ετών 12 (www.star.gr)

Τουλάχιστον σοκαριστική είναι η αποκάλυψη του τύπου του Μεξικό για την καταδίωξη 12χρονου εκτελεστή των καρτέλ από τις αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας.

12 Νοεμβρίου 2010

Facebook και EA μαζί για τα επόμενα πέντε χρόνια (www.capital.gr)

 
Η Electronic Arts και το Facebook ενώνουν της δυνάμεις τους στο χώρο του online gaming, καθώς ανακοίνωσαν ένα πενταετές πλάνο συνεργασίας. Στο πλαίσιο αυτό, η EA θα δημιουργεί παιχνίδια χαμηλών τεχνικών προδιαγραφών, τα οποία θα εντάσσονται στην πλατφόρμα του Facebook με τη μορφή εφαρμογών που εγκαθίστανται από όσους χρήστες επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτά.

www.capital.gr

La Cie USB 3.0 (PC Magazine)

Η LaCie παρουσίασε ένα νέο εξωτερικό σκληρό δίσκο για τη θύρα USB 3.0 o οποίος έχει σχεδιαστεί από το διάσημο Γάλλο σχεδιαστή Philippe Starck. Το νέο μοντέλο ονομάζεται Starck Mobile USB 3.0, διαθέτει ενσωματωμένο ένα σκληρό δίσκο 2,5" χωρητικότητας 500GB, ενώ το πάχους δύο χιλιοστών case υπόσχεται μια καλή απαγωγή της θερμότητας από το εσωτερικό του.
       
      PC Magazine


Για καθυστέρηση πάει το iOS 4.2;

Φήμες λένε πως το iOS 4.2 που θεωρητικά θα έφτανε σήμερα, θα καθυστερήσει αφού η Apple, λέγεται πως, ανακάλυψε ένα σημαντικό WiFi bug. Το MacStories λέει πως “ακόμη και αν ένα iPad καταφέρει να κλειδώσει σε ασύρματο δίκτυο, η σύνδεση χάνεται μετά από μερικά λεπτά” λένε οι δημοσιογράφοι.Το site αναφέρει πως η Apple ξαναδουλεύει το ‘χρυσό master’ του νέου release για σήμερα. Το MacStories υποθέτει πως η Apple θα τεστάρει τη νέα beta για μια εβδομάδα και iOS 4.2 θα πάει δύο εβδομάδες μετά ενώ το iPhoneHellas είναι πιο αισιόδοξο και μιλά για τις 16 του μήνα…

Απο www.gadgetfreak.gr

Στην αγορά το Evernote 2.0 για Android…

Το Evernote, μια app που επιτρέπει σε χρήστες να λαμβάνουν κάθε είδους ψηφιακή πληροφορία και να έχουν πρόσβαση σε αυτή από κάθε συσκευή λανσαρίστηκε την Δευτέρα στο Android Market.
“Τo Evernote 2.0 για Android είναι η πιο προηγμένη έκδοση του Evernote που έχει λανσαριστεί για κάθε φορητή συσκευή,” είπε ο Phil Libin, CEO της Evernote που υπόσχεται πως είναι πιο ελκυστικό, γρήγορο και απλό στη χρήση.
Στις βελτιώσεις η ενσωμάτωση με το Google search σε κάθε Android κινητό ή tablet, για ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων με αυτά του Google ενώ υποστηρίζονται πολλαπλά attachments σε μια σημείωση. Η υπηρεσία είναι άκρως επαγγελματική έχει 5 εκατομμύρια χρήστες αλλά κοστίζει…

Απο www.gadgetfreak.gr





10 Νοεμβρίου 2010

Μόνο 40.000 κινητά Windows Phone 7 την πρώτη ημέρα;



Όπως αναμένεται ήδη αποδεικνύεται πως τα νούμερα που βγήκαν και θα βγαίνουν για τις πωλήσεις των Windows Phone 7 κινητών είναι διαφιλονικούμενα: πιο… λαϊκά θα γίνει της τρελής!Η πρώτη εικόνα έρχεται από αναλυτή της TheStreet που λέει πως μόλις 40,000 συσκευές πουλήθηκαν. Αν το νούμερο είναι κοντά στην πραγματικότητα η Microsoft δεν ανοίγει σαμπάνιες και κάποια βάζα έσπασαν…


Πηγή: http://www.gadgetfreak.gr



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...