22 Νοεμβρίου 2010

Έρχεται το Gran Turismo 5 με... πατημένο το γκάζι




Μετά από πολύ καιρό, τουλάχιστον για εμάς τους gamers, το τιμόνι καλωδιώνεται και πάλι στην κονσόλα, τα ηχεία "βαράνε" δυνατά με γρυλίσματα μηχανών με αριθμό ίππων μεγαλύτερο από τους Στάβλους του Αυγεία και η... πόρωση αρχίζει.
Στις 24 του μήνα Νοέμβρη, ο κάθε χρήστης
PlayStation θα έχει την ευκαιρία να πάρει στα χέρια του το διαμαντάκι του κόσμου του racing. Με τη δυνατότητα συλλογής άνω των 1.000 αυτοκινήτων κάθε τύπου μέσα στο παιχνίδι, ο παίχτης θα μπορεί να αγοράσει τις αγαπημένες του "καλλονές" είτε από τα virtual μαγαζιά του παιχνιδιού, είτε μέσω πωλητών μεταχειρισμένων, εάν βρεθεί αυτό το κάτι μοναδικό, όπως μια συλλεκτική Ferrari. Τριακόσια από αυτά τα χίλια και πλέον αμάξια θα έχουν ειδικά virtual μοντέλα με τρισδιάστατη απεικόνιση και εικονική ευκρίνεια, πλησιάζοντας τον καθένα τόσο μα τόσο κοντά στο αληθινό!
Βελτιώσεις στα μηχανικά μέρη ή στην παρουσίαση του αυτοκινήτου, θα είναι όπως συνηθίζεται, παρούσες. Ο χρήστης θα μπορεί να αλλάξει ή να βελτιώσει από τα ελαστικά μέχρι τις αναρτήσεις ή το σώμα του ίδιου του αυτοκινήτου.
Ο πήχης του
  ρεαλισμού ήδη έχει ανέβει πολύ ψηλά, αλλά το GT5 πάει ένα βήμα παραπέρα. Η απόλυτη ομορφιά και πραγματική αίσθηση του κρατήματος ή της ορατότητας κάτω από διαφορετικές συνθήκες κάνουν το παιχνίδι άκρως εθιστικό. Ως κερασάκι στην τούρτα προστίθεται και το Dynamic 24-H Lighting, το οποίο μπορεί να αναπαράγει πραγματικές ώρες τις ημέρας και να αλλάξει κατά τη διάρκεια του αγώνα. 
Προσοχή θέλουν, όμως και τα ατυχήματα, αφού υπάρχει
  επίσης η ρεαλιστική απεικόνιση των  ατυχημάτων και η πιθανή ολική...διάλυση του αυτοκινήτου.Τα A-Spec και B-Spec modes, τα οποία κάνουν την επιστροφή τους σε αυτή την έκδοση του παιχνιδιού, επιτρέπουν στον "οδηγό" να ολοκληρώσει το δίπλωμα επαγγελματικής αγωνιστικής οδήγησης, να ξεπεράσει τους αντιπάλους του σε ακόμα δυσκολότερους αγώνες, ή να διοικήσει μία ομάδα αγώνων ως... νέος Dietrich Mateschitz.
To GT5 υποστηρίζει 3D, αφού οι κάτοχοι οθόνης συμβατής με την τρισδιάστατη τεχνολογία θα μπορέσουν να θαυμάσουν το πανέμορφο βάθος που προσφέρουν τα ειδικά σχεδιασμένα γραφικά. 
Άλλα "καλούδια" συμπεριλαμβάνουν,
Online Racing, αγώνες με Κart, αγώνες NASCAR, Photo Mode, όπως επίσης και το PlayStation Eye Head Tracking, όπου αυτοί που έχουν την περιφερειακή συσκευή συνδεδεμένη στην κονσόλα τους, θα μπορούν, με το γύρισμα του κεφαλιού, να αλλάζουν και την εικονική όψη του οδηγού, μέσα στο ίδιο το παιχνίδι.

www.protothema.gr















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...