18 Νοεμβρίου 2010

Nέο κινητό της Samsung με οθόνη Super AMOLED 2



Στο Internet εμφανίστηκαν οι πρώτες πληροφορίες για ένα νέο Android smartphone της Samsung εξοπλισμένο με οθόνη Super AMOLED 2. Συγκεκριμένα το δημοφιλές engadget δημοσίευσε μυστικά slides του power point για το νέο κινητό, τα οποία φαίνεται να προέρχονται από την ίδια την εταιρεία.
Από αυτά βγαίνει το συμπέρασμα ότι η Samsung ετοιμάζει για το Φεβρουάριο του επόμενου έτους ένα νέο mega smartphone στο οποίο δεν έχει δώσει ακόμα κάποιο όνομα. Αυτό θα διαθέτει μια οθόνη 4,3 ή 4,5” τεχνολογίας sAMOLED2 [διάδοχος κατάστασης της τωρινής τεχνολογίας Super AMOLED], μια κάμερα των 8MPixels με φλας LED, εγγραφή βίντεο σε Full HD [1.080p] όπως και WLAN [b/g/n], HSPA [14,4 MBit/s download], GPS, Bluetooth 3.0 και 16GB εσωτερική μνήμη. Το κινητό εικάζεται ότι θα υποστηρίζεται από ένα επεξεργαστή στο 1,2GHz.
Oι εικόνες του νέου smartphone απεικονίζουν ένα λεπτό κινητό με τμήματα από αλουμίνιο και γυαλιστερό μαύρο σε διάφορα σημεία του. Η Samsung χαρακτηρίζει το κινητό της στη διαφάνεια ως «επαναστατικό»
Το αν, το πότε ακριβώς και το σε ποια τιμή θα κυκλοφορήσει στην αγορά το φημολογούμενο smartphone της Samsung παραμένει ακόμα ασαφές.

Πηγή  http://t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...