Μπορεί τις περισσότερες φορές να λέμε ότι ο επιμένων νικά, αλλά σε αυτή την περίπτωση, παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε ένας νεαρός υπάλληλος του αυστραλιανού υπουργείου Μετανάστευσης στην Καμπέρα, η επιμονή δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.Η σύντομη γνωριμία που είχε ο Στηβ Τάκερ με τη συγκάτοικο συναδέλφου του σε ένα πάρτι υπήρξε αρκετή ώστε ο νεαρός να κινήσει... γη και ουρανό για να τη συναντήσει ξανά.
Η κουβέντα τους στο πάρτι διεκόπη επειδή στη συζήτηση παρεμβλήθηκαν και άλλα άτομα, γεγονός που στέρησε στο νεαρό ενδιαφερόμενο να μάθει περισσότερα για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Το μόνο που γνώριζε ήταν ότι το όνομά της ήταν Ολίβια.
Με μοναδικό του στοιχείο το όνομα της κοπέλας, ο Στηβ Τάκερ έστελε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα σε όλους τους υπαλλήλους του υπουργείου, καθώς και η Ολίβια εργαζόταν στο υπουργείο Μετανάστευσης.
Στο μήνυμα περιέγραφε τη γνωριμία τους και το γεγονός ότι ένιωσε μια παντοδύναμη έλξη για αυτή. Αυτό που ζητούσε από τους συναδέλφους του ήταν όποιος τη γνώριζε να της μεταβιβάσει το ενδιαφέρον του και να της πουν εάν θέλει να επικοινωνήσει μαζί του.
Ο νεαρός κατόρθωσε τελικά να βρει το συνδετικό κρίκο μέσα από 7.000 e-mail, αλλά η Ολίβια αρνήθηκε να έρθει σε επαφή μαζί του ή να εκτεθεί στα μέσα ενημέρωσης. Η ιστορία αυτή σίγουρα θυμίζει σενάριο ταινίας που δεν είχε ωστόσο το αναμενόμενο happy end.
Το e-mail του ρομαντικού νεαρού αποτελεί θέμα συζήτησης και θετικών σχολίων σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που ζήτησαν από το υπουργείο να μη διώξει το νεαρό που έκανε κατάχρηση στο ηλεκτρονικό σύστημα για μια προσωπική του υπόθεση.
Εκπρόσωπος του υπουργείου έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο κανονισμός της υπηρεσίας για την ενέργεια του νεαρού δεν προβλέπει την απόλυσή του.
Πηγη: http://pcnea.blogspot.com , cosmo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου